SPALOVAČ TUKŮ ANO ČI NE?

Spalovač tuků je jeden z nejvíce žádoucích doplňků stravy.

Proč je vhodné ho tedy zahrnout do doplňků stravy? 

Protože spalovač tuků vám pomůže zrychlit metabolismus. 

Jak spalovač tuků funguje?

Nemyslete si, že když budete mít stále větší kalorický příjem, než kalorický výdej budete hubnout. 

Máme několik situací, do kterých se můžete se správným spalovačem dostat:

  1. Situace, kdy kalorický příjem bude nižší než kalorický výdej a budete tak v deficitu. Začnete užívat spalovač a tento deficit se ještě prohloubí a začnete hubnout více.
  2. Další situace může nastat, když bude kalorický příjem je stejný jako kalorický výdej tudíž nehubnete ani nepřibíráte. Začnete užívat spalovač a najednou se dostanete do deficitu a začnete hubnout. 
  3. Poslední situace je taková že váš kalorický příjem bude vyšší než kalorický výdej. Tato situace je velmi specifická.

Pokud bude kalorický příjem o hodně vyšší než kalorický výdej tak i přesto že budete užívat spalovač se nedostanete do deficitu a tak začnete pomaleji nabírat.

Pokud bude kalorický příjem vyšší než kalorický výdej jen o pár kalorií, při užívání spalovače přestanete nabírat a vaše hmotnost zůstane stále stejná nebo dokonce může drobně klesat.

Na jaké suroviny bych si ve spalovačích měl dát pozor?

Suroviny, které jsou ve spalovačích a kterým bychom Vám doporučil se vyhnout jsou například acai. Účinky acai na spalování tuků nejsou dostatečně prozkoumány a potvrzeny vědeckými studiemi. Proto by mělo být hlavní důraz kladen na přísady s důkazem účinnosti při podpoře hubnutí, jako jsou zelený čaj, kofein, synephrine nebo kapsaicin.

Spalovač tuků není ,,zázračný doplněk stravy na hubnutí“. Je to zkrátka doplněk, který zrychluje metabolismus, což napomáhá většímu kalorickému deficitu a proto rychleji hubnete. 

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nákupní košík